Fotografiet på mit 3. Album

Den 16. Juni udgiver www.Uhrlaut.com mit 3. album. Coveret er et fotografi taget af Emil Schildt. Han har brugt et engelsk kamera der hedder "Gandolfi High Precision" (kameraets RollsRoyce) - og teknikken er flydende emulsion på papir.

Jeg er meget meget glad for hans bidrag til min plade, som snart kommer med posten fra Nordsø Records KBH

Glæder mig til releasen på Studenterhuset den 15. Juni 2017

Vi ses

MABOR Ft.TONE

So happy to share this track. It is a collaboration between Mathias alias Mabor and me. It is a totally different genre than I am used to, but during making this track I found the combination of his soft tropical feel and my voice come very well together. And then for me it is fun to try something different. Please take this track with you out in the summer of 2015 :D

Musik uden grænser -tværkulturel musikfestival

Musik uden grænser

Sidste uge spillede jeg på en tværkulturel  festival i Hjørring. Fokus var, at skabe et fælleskab igennem musikken. Jeg, en danser og en fotograf sammensatte et lille stykke der fortolkede flygtninges historier. Flugten og det at være fremmed i et nyt land. Men også håbet og viljen til at få et godt liv, selvom man er revet væk fra sin familie og sit eget land.

 

Kunstens Lydlaboratorium med Tone og Christian Skjødt

Så er vi i fuld gang med workshop på Banegården I Aalborg. Indtil videre har vi haft besøg af Vrå Højskole og Billedeskolen 4. og 5. klasse. Tilfældige forbipasserende fra Frankrig og andre lande.

Vi skaber et lydunivers med udgangspunkt i to af KUNSTENs værker og som en vandrehistorie omformes værkerne i lyd over flere dage. Vi inviterer dig indenfor, så du kan være med til at omsætte dine tanker om værkerne til en ny form og til lyd. 

Klik på billedet for at se flere billeder fra workshoppen.

http://www.kunsten.dk/da/besoeg-museet/arrangementer/kunstens-lydlaboratorium

Carl Prisen

Jan Sneum fik årets Ærespris til Carl Pris festen tprsdag den 16. April 2015

Som en del af prisen skulle han vælge en musiker han syntes skulle have et skulderklap. Han valgte Tone. Jeg er så glad og stolt over han pegede på mig.

Jeg lavede et nummert til ham, som jeg optrådte med. Glæder mig til at få det indspillet, så det kan komme ud i verden.

Her kan man læse mere om Carl Prisen 2015

http://gaffa.dk/nyhed/94705

Featuring on Monolog

2 dots left is the new album of my friend and colleague Mads Lindgren/Monolog. It was released yesterday under the German label Ad Noiseam and I am featuring on the track called Aisbear. I was in Berlin to visit the talented mr. Monolog and as usual when we meet, nothing else(matters) than music (occurs) So check out Monolog. An outburst in rawness and sharp quick(steps) through the mind of a Northern Hanstholmer and cool Berliner rat :D

Follow the link and tune in on 2 dots left http://www.adnoiseam.net/adn172

           Playground

Kulturprisen 2013

Til alle jer der ikke vidste det, så blev der igår afholdt den Nordjyske Kulturprisfest i Utzon Centeret, med underholdning plukket ud af Nordjyllands forskellige kultur Scener. Nordjyske medier vil med en Kultrupris hylde og bakke op om kulturen i Nordjylland og jeg er blevet inviteret med til at sidde i juryen og til at få undergrunden med ind på banen. Igår spillede bland andet Stöj Snak(billedet), som er et rigtig godt bud på en ud af de mange fede ting der sker i den kulturelle undergrund for tiden.

Så igår Torsdag den 10. Oktober 2013 blev den Nordjyske Kulturpris uddelt og efter vi i juryen blev enige, faldt valget på fotografen Kirsten Klein. Jeg kan godt anbefale at dykke ned og ind i hende fotografier: http://www.photomondo.dk/infophoto/User_kikl/startnative.html

VI HYLDER KULTUR JUHUU og tillykke til Kirsten Klein :)

Pist pist.....den 30. og 31.oktober skal Stöj Snak og Tone til Hjørring for at arbejde sammen om at lave et nummer til Spil Dansk dagen. Vil spiller det live den 31.Okt. Mere Info senere. yo. (ser Breaking Bad for tiden)