Kulturprisen 2013

Til alle jer der ikke vidste det, så blev der igår afholdt den Nordjyske Kulturprisfest i Utzon Centeret, med underholdning plukket ud af Nordjyllands forskellige kultur Scener. Nordjyske medier vil med en Kultrupris hylde og bakke op om kulturen i Nordjylland og jeg er blevet inviteret med til at sidde i juryen og til at få undergrunden med ind på banen. Igår spillede bland andet Stöj Snak(billedet), som er et rigtig godt bud på en ud af de mange fede ting der sker i den kulturelle undergrund for tiden.

Så igår Torsdag den 10. Oktober 2013 blev den Nordjyske Kulturpris uddelt og efter vi i juryen blev enige, faldt valget på fotografen Kirsten Klein. Jeg kan godt anbefale at dykke ned og ind i hende fotografier: http://www.photomondo.dk/infophoto/User_kikl/startnative.html

VI HYLDER KULTUR JUHUU og tillykke til Kirsten Klein :)

Pist pist.....den 30. og 31.oktober skal Stöj Snak og Tone til Hjørring for at arbejde sammen om at lave et nummer til Spil Dansk dagen. Vil spiller det live den 31.Okt. Mere Info senere. yo. (ser Breaking Bad for tiden)